PHP 7.4

Tisztelt Ügyfeleink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a mai naptól kezdődően a cPaneles admin felületről szabadon választható a PHP 7.4-es verziója is. 2020 december 6-án lejár a 7.3-as PHP verzió aktív támogatása, így érdemes mielőbb frissíteni a weboldalakat, hogy az új verzióval is megfelelően ... Több... »

21st Jún 2020
HDD hiba

Tisztelt Ügyfeleink!Múlt héten csütörtökön (2017.12.14.) HDD hibával találkoztunk. Hétvégén felmértük a helyzetet és arra a következtetésre jutottunk, hogy több lemezt is cserélni szükséges. A csere várható ideje: 2017.12.19. 21:00, addig rendszereink csak korlátozottabb erőforrásokkal tudnak működni. Kollégáinkkal ... Több... »

18th Dec 2017
PostgreSQL és néhány apróság

Tisztelt Ügyfeleink! Igény esetén mostantól lehetőség van MySQL mellett PostgreSQL használatára is a cp1 nevű szerverünkön! Az admin felületen elérhetővé vált egy, a MySQL beállításokat végzendő varázslóhoz hasonló felület, illetve egy link a PhpPgAdmin -hoz, mely egy böngészőből elérhető internetes felület az ... Több... »

27th Feb 2017
MySQL hiba

Tisztelt Ügyfeleink!

Az éjszaka során a node3 szerveren adatbázis hiba keletkezett. Tudunk a problémáról, dolgozunk a hiba elhárításán!

2nd Feb 2017
Éjszakai mentés

Tisztelt Ügyfeleink! A cp1.whosting.eu nevű szerverünkön technikai probléma miatt az éjszakai mentés nem futott le. Kollégáinkkal úgy döntöttünk, hogy adatbiztonsági megfontolásból ezt most napközben lefuttatjuk, mely a kora délutáni órákban kisebb, időszakos lassulásokat eredményezhet. Az érintett Ügyfelek türelmét ... Több... »

18th Nov 2015
DNS hiba

Tisztelt Ügyfeleink! 2015. május 26-án a kora délutáni órákban egy igen kellemetlen problémával szembesültünk egy partnerünknek "köszönhetően". A DNS rendszer működésének részletes bemutatása nem igen férne el ebben a bejegyzésben, a technikai iránt éreklődők egy elég jó leírást találhatnak erről a Wikipédián. ... Több... »

30th Máj 2015
WHMCS

Tisztelt Ügyfeleink!

Megkezdtük az átállást az új WHMCS backend felületünkre, reményeink szerint ezzel is javulni fog válaszidőnk és a szolgáltatási mutatónk. Várjuk megtisztelő visszajelzéseiket, az esetlegesen előforduló kezdeti hibákért pedig megértésüket és türelmüket köszönjük!

13th Ápr 2015