cPanel változások

Tisztelt Ügyfeleink! a cPanel adminisztrációs felületet használó ügyfeleink figyelmét szeretnénk felhívni az új szoftververzió pár változására:- kikerült a rendszerből a magyar nyelv támogatása. Akik eddig magyar nyelven használták, náluk angol lesz az alapértelmezés. Azon Ügyfeleink számára akiknek ez nehézséget ... Több... »

4th Okt 2022
Cpanel autossl frissülése késhet, "Az Ön kapcsolata nem privát" hibát adhat a weboldal

Tisztelt Ügyfeleink! A cpanelen beállított domainek esetében a napokban lejáró automata, ingyenes SSL tanúsítványok a kibocsátó hibája miatt nem tudnak azonnal, automatikusan megújulni bizonyos esetekben. A megújítás megtörténik egy idő után, de sajnos nem tudjuk megmondani, hogy mennyi időn belül, mivel ez nem a mi saját ... Több... »

25th Szept 2022
PHP 7.4

Tisztelt Ügyfeleink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a mai naptól kezdődően a cPaneles admin felületről szabadon választható a PHP 7.4-es verziója is. 2020 december 6-án lejár a 7.3-as PHP verzió aktív támogatása, így érdemes mielőbb frissíteni a weboldalakat, hogy az új verzióval is megfelelően ... Több... »

21st Jún 2020
HDD hiba

Tisztelt Ügyfeleink!Múlt héten csütörtökön (2017.12.14.) HDD hibával találkoztunk. Hétvégén felmértük a helyzetet és arra a következtetésre jutottunk, hogy több lemezt is cserélni szükséges. A csere várható ideje: 2017.12.19. 21:00, addig rendszereink csak korlátozottabb erőforrásokkal tudnak működni. Kollégáinkkal ... Több... »

18th Dec 2017
1 2 3